Næring

Enkeltoppdrag og faste avtaler

Det våre kunder trekker frem som positivt med K Nilsen Malerfirma AS er vår evne til å snu oss rundt og være fleksible. Du skal være trygg på at du får kvalitet og at jobben er gjort til avtalt tid og pris. Vi jobber med en rekke næringskunder innenfor både privat og offentlig sektor. Typiske kunder vi jobber med er boligbyggerlag, borettslag, bygårder, sameier, skoler, kjøpesentre, butikker og andre næringsbygg eller offentlige bygg. En del av oppdragene våre kommer også gjennom våre samarbeidspartnere. Vi har faste avtaler med flere av våre næringskunder. Det sikrer kvalitet år etter år.

Kontakt oss dersom du trenger hjelp til noen av tjeneste under:

Utvendig og innvendig malerarbeid

Maling er vi eksperter på. Vi stiller med maling, utstyr og gjør jobben for deg. Da sikrer vi høy kvalitet og riktig maling til underlaget. Utvendig blir bygget vasket dersom det er nødvendig før vi går i gang med malejobben. Ved å bruke en malermester blir jobben gjort til avtalt tid og pris.

MWanvik_Handverksgruppen_L1230367

Gulvlegging

Vi leverer og monterer gulvbelegg og teppegulv. Mange kontorbygg foretrekker teppegulv da det skaper bedre akustikk i rommet, reduserer lyden av skritt og klikkende hæler. Det er også enkelt å vedlikeholde. K Nilsen Malerfirma er sertifisert våtromsbedrift og kan også legge gulv på bad og vaskerom. Vi har lagt over 2.000 bad i Bergen med samme entreprenør! Vi kan derfor trygt si at dette er noe vi har kompetanse og erfaring på.

Vedlikehold

En vedlikeholdsavtale sikrer at ditt bygg blir tatt vare på. Riktig vedlikehold kan forlenge levetiden på bygget og unngå at skader oppstår. Innendørs utfører vi boning, rens og annet vedlikeholdsarbeid av gulv eller fellesganger. Utvendig anbefaler vi å vaske bygget årlig. Dette er en avtale som borettslag og bygårder ofte benytter seg av. Med en fast årlig pris på vedlikeholdsarbeidet er det enkelt å fordele kostnaden på beboernes månedlige fellesutgifter. Våre vedlikeholdsavtaler kan sammenlignes med å ta service på bilen. Vi sikret at alt er i orden og bytter ut det som bør byttes, før det slutter å virker.

Rehabilitering

K Nilsen utfører rehabiliteringsarbeid til bygårder, sameier, borettslag, butikker, kjøpesentre, næringsbygg, offentlige bygg og andre henvendelser vi får fra våre næringskunder. Vi utfører det meste av maler- og gulvarbeid. Utvendig kan en grundig vask, skraping og ny maling gi bygget et nytt uttrykk. Når vi er i gang med fornying av fasade oppdager vi ofte at vinduer, beslag eller takplater bør byttes ut. Dersom det er flere områder som bør rehabiliteres kan vi koble inn våre samarbeidspartnere.

Totalrenovering

Vi kan tilby totalrenovering og totalentreprise både innvendig og utvendig. Vi kobler inn våre samarbeidspartnere for muring, taktekking, blikkenslager, rørleggere og andre tjenester det er behov for. Vi samarbeider med dyktige håndverkere innen ulike fagfelt og kan dermed gi deg et samlet tilbud. Kundene slipper å å ha dialog med flere prosjektledere og slipper å vente. Vi har jobbet på denne måten i flere år og får tilbakemeldinger fra kunder at det er en ryddig og effektiv prosess. Få hele jobben fikset.